Timpul.md

Actualitate 4 Februarie 2020 | 15:48

Cod Roșu, lângă VAMA ALBIȚA: 7 persoane, printre care cel puțin un moldovean, grav rănite - VIDEO

 O mașină înmatriculată în RM s-a tamponat cu un automobil înmatriculat în Ucraina. Șapte persoane, printre care și un moldovean au fost rănite. Presa din România scrie că în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme înmatriculate în Republica Moldova și Ucraina, șapte persoane și au rezultat tot atâtea victime.

O victimă a fost încarcerată și se afla în stare de inconștiență. La ora 13:00 a fost declanșat Planul Roșu de Intervenție al Județului Vaslui, la fața locului fiind deplasate 7 autospeciale (autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, ambulanță TIM, autospecială transport persoane și victime multiple, trei ambulanțe tip B2 EPA și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui).Persoana încarcerată și inconștientă, după descarcerare a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportată cu un elicopter SMURD la Spitalul Sf. Spiridon din Iași. Un cetățean ucrainean care prezenta multiple traumatisme a fost transportat în stare de conștiență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

 


Celelalte cinci victime au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal „Dumitru Castroian” Huși, acestea fiind diagnosticate cu multiple traumatisme in urma unui accident rutier. Cele cinci victime transportate la spitalul municipal din Huși sunt conștiente și stabile hemodinamic.

realitateadevaslui.net 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus