Actualitate

Comsomolistii refuza invitatia tinerilor liberal-democrati

Organizatia de tineret a Partidului Liberal Democrat din Moldova (OT PLDM) a lansat, ieri, o invitatie tinerilor comunisti, prin care ii cheama la dezbaterea publica „Adevarul despre 7 aprilie”. Invitatia oficiala i-a fost inmanata lui Mark Tkaciuk, de catre presedintele OT PLDM, George Mocanu, si face parte din campania de informare „Adevarul”, inceputa pe 26 iunie.

 

Mocanu a reiterat pozitia liberal-democratilor de a elucida circumstantele evenimentelor de dupa alegerile parlamentare din 5 aprilie: „Vom aduce probe si argumente. Vom cantari probele noastre si cele ale tinerilor din PCRM, daca le au. Vrem ca populatia sa cunoasca adevarul si, daca va fi cazul, vor fi prezenti martori, victime”.
In replica, ideologul comunistilor le-a raspuns ca „noi vom participa la dezbateri cu liderii partidului dumneavoastra”.
Dezbaterea publica „Adevarul despre 7 aprilie” este planificata pentru ziua de duminica, in Gradina Publica „Stefan cel Mare si Sfant” si va avea loc, cu sau fara prezenta comsomolistilor.

Campania „Adevarul” a adunat peste o mie de voluntari si va dura toata luna iulie.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *