Actualitate

Comunistii mituiesc, dar difuzeaza compromat pentru AMN

Alianta „Moldova Noastra” din nou este atacata de PCRM in modul cel mai mizerabil si prostesc la finele campaniei electorale, ca si inainte de alegerile din 5 aprilie 2009.Aceleasi masti, aceeasi piesa. Atunci, comunistii imbracau in galben mercenari de-ai lor, ii plateau si ii filmau dupa aceea pe la pietele din orase si sate cum propun alegatorilor bani pentru voturi de la AMN.

Au fost prinsi chiar de cetateni intr-o piata din Causeni, caci oamenii simpli si-au dat seama ca este o falsificare si au declarat acest lucru in fata camerei de luat vederi. Serafim Urecheanu a prezentat inregistrarile la o conferinta de presa, a cerut Procuraturii investigarea acestei infractiuni, dar… fara vreun rezultat, or, Gurbulea a fost consilierul lui Voronin, ce sa astepti de la el?
Acum, oponentii AMN au inventat alt „compromat” – difuzeaza afise in care prezinta un fel de „angajament” neghiob de a plati pentru vot, executate la imprimanta color de proasta calitate (dovada ca-i facut in graba si pentru a ascunde urmele, caci o tipografie se descopera mai usor). Alianta „Moldova Noastra” imediat a cerut organelor competente sa gaseasca autorii acestor materiale denigratoare si a anuntat ca oricine va fi prins impartindu-le sau afisandu-le este infractor si trebuie sa fie arestat. In acelasi timp, dincolo de mizeriile organizate de comunisti, trebuie sa spunem ca anume ei mituiesc si amagesc alegatorii.
De exemplu, sa revenim la cele 50 mii de tone de motorina, pe care Moscova s-a angajat, inca la 18 martie, sa le ofere Chisinaului, in calitate de ajutor umanitar destinate campaniei agricole de primavara nu au ajuns inca la tarani. Multi agricultori nici nu au mai reusit sa-si lucreze pamantul pentru ca nu au avut bani pentru a procura combustibil. De ce? Pentru ca „mita electorala” de la rusi, pe care Vladimir Voronin o pregatise pentru alegerile din 5 aprilie, a ajuns de la 50.000 la 9.500 de tone de motorina (de 5,26 ori mai putin, ceea ce poate sa se intample si cu creditul rusesc promis de 500 milioane dolari).
Dar nici cele 9.500 de tone de motorina nu se stie daca au ajuns la tarani, sau in alta parte – sa spuna cititorii. S-a declarat ca le vor primi doar acei care au peste 50 de hectare, deci taranii sa-si puna pofta in cui, caci boierii sunt pe primul loc. Si acestia puteau conta numai pe zece litri de combustibil la hectar. O parte din motorina a si fost pusa la dispozitia Agentiei „Moldsilva" pentru lucrari de plantare a padurilor, caci seful ei, Anatolie Popusoi, presedintele PDAM, care a fost la guvernare intre 1994 si 1998, acum e pe lista PCRM. E clar, da?
Totala amageala – chiar si cand e vorba de mita electorala platita de comunisti, tot numai fum, propaganda si chilipir numai pentru clientela lor. Mai au insa obraznicia sa faca „hartii compromitatoare” la adresa Opozitiei.
Alianta „Moldova Noastra” crede ca asemenea actiuni josnice din partea actualului partid de guvernamant demonstreaza un singur lucru – acesti oameni nu mai au nici dreptul politic, nici cel moral sa ramana la putere. Dar ei incearca sa se mentina cu orice pret – prin mituire, minciuna… Ceea ce inseamna ca pot fi dati jos numai de vointa poporului, pe 29 iulie!
AMN va cheama sa prindeti infractorii electorali si sa-i predati politiei. Iar miercuri sa aratati ca sunteti stapani in aceasta tara, sa alungati intunericul si sa votati Soarele!

Achitat din fondul electoral al AMN
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *