Timpul.md

Politică 4 Mai 2020 | 16:11

„Concluzia” democraților după ședința maraton - PDM trebuie să fie mai „atractiv” și RECUNOSC că se TEM de ANTICIPATE

 

Astfel, fracțiunea PD ar fi împărțită în două și fiecare parte încearcă să argumenteze ce e mai bine pentru partid. Unii deputați democrați ar opta pentru ieșirea de la guvernare și organizarea alegerilor anticipate, iar alții vor să rămână la guvernare, „cu anumite modificări în organele decizionale ale partidului”.

Canalul de Telegram „Bazar politic” mai scrie că deciziile finale se lasă așteptate și că la dezbaterile democraților ar fi intervenit și doi ambasadori străini. „Șansele anticipatelor se conturează tot mai mult”, conchide sursa citată, informează 
ziarulnational.md 

Potrivit lui Dumitru Diacov, aceștia au discutat de la 10 până la 16.00, fără prânz. Au discutat despre organizarea partidului. A fost o discuție deschisă, principială, cu poziții în contradictoriu. În final, ”suntem toți împreună și avem ferma decizie de a merge înainte împreună”.

Pavel Filip a declarat că PDM trebuie să fie mai activ. Partidul nu pledează pentru alegeri parlamentare anticipate. ”Nu trebuie să aruncăm țara în anticipate. Vom face tot posibilul ca 4 ani de zile să nu fie alegeri parlamentare anticipate”, a declarat acesta.

Membri și deputați ai Partidului Democrat se află în aceste clipe, în ședință, la care se discută problemele pe intern, create după ce unii deputași au părăsit formațiunea, în favoarea grupului condus de Andrian Candu.

Fotoliul liderului PD, Pavel Filip, s-ar clătina, iar o aripă a formațiunii ar dori schimbarea acestuia. Una dintre versiunile vehiculate ar fi revenirea lui Dumitru Diacov la cârma partidului, informează portalul unimedia, despre care presa scrie că ar fi controlat de Igor Dodon.

EXCLUSIV / Gruparea Nichiforciuc-Andronachi vrea să-l facă pe Ion Chicu președintele PDM (surse)

Sergiu Sîrbu consideră că PDM va fi TOTALMENTE ABSORBIT de PSRM

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus