Ultima oră

Concurs „De ce iubesc Romania”

 Pentru participarea la concurs, tinerii trebuie să realizeze unu clip video sau o aplicaţie multimedia cu o durată de maximum 3 minute, în format mpeg, avi, divx, mov sau wma.

Persoanele care doresc sa se înscrie la concurs pot forma o echipa de maximum 3 membri, care să realizeze un material vizual şi să elaboreze o descriere scurtă a materialului înaintat.

Câştigatorii vor participa la o şcoală de vară „Comunităţi româneşti şi identitate europeană”, care se va desfaşura în Delta Dunării, în perioada 16 – 22 august. Tinerii câştigători, de asemenea vor avea ocazia să viziteze cele mai importante obiective turistice ale României.

Clipul video sau aplicaţia multimedia poate fi trinmisă pe adresa comunicare@dprp.gov.ro. Proiectele vor fi evaluate de un juriu format din reprezentanţi DRP, Institutul Cultural Român şi TVR. Rezultatele concursului vor fi anunţate pe data de 15 iulie, pe pagina de internet www.dprp.gov.ro.

Costurile de participare vor fi suportate de către Departamentul pentru Românii de Pretutindeni şi Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret.

Sursa: Info-Prim Neo 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *