Timpul Liber

Concurs de fotografie „Moldova – Share it!” Au mai rămas DOAR 2 săptămânii

Pentru a participa la concurs, aceștia trebuie să trimită la adresa Institutului Polonez din București o fotografie care, după părerea lor, spune cel mai multe despre frumusețea Moldovei.

Fotografiile câștigătoare vor fi publicate sub formă de cărți poștale, care vor fi trimise către tinerii din Uniunea Europeană. Concursul este organizat de Institutul Polonez în cadrul unui proiect mai amplu desfășurat în Republica Moldova și care promovează ideile Parteneriatului Estic de identitate și integrare.

La concurs pot participa elevi ai liceelor, școlilor de cultură generală, școlilor profesionale și colegiilor din Republica Moldova, precum și cetățeni ai Republicii Moldova care urmează cursurile unor școli postgimnaziale de peste hotare. Participanții pot trimite o singură fotografie care să înfățișeze un monument istoric, un peisaj, obiect sau orice consideră ei că merită arătat tinerilor din străinătate și care să reprezinte Moldova.

Lucrările vor fi trimise la adresa de e-mail bucuresti@instytutpolski.org până la data de 22 septembrie 2013. Dintre pozele primite, juriul va alege cele mai bune trei fotografii, care vor fi publicate sub formă de carte poștală, iar autorii lor vor primi premii în obiecte – cărți și albume cu muzică. Regulamentul concursului poate fi consultat pe pagina www.culturapoloneza.ro.

În această toamnă Institutul Polonez din București va organiza în Republica Moldova o serie de evenimente legate de Parteneriatul Estic. Scopul lor este prezentarea beneficiilor pe care le aduce Parteneriatul Estic și, în același timp, întărirea identității culturale a tinerilor din Moldova. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *