Timpul.md

Moldova 15 Mai 2020 | 13:25

Conducerea PDM are întrevederi cu echipele din teritoriu, după ultimele plecări: „Rămânem uniți și puternici”

Președintele PDM, Pavel Filip, și deputații fracțiunii PDM în Parlament s-au întâlnit cu președinții Organizațiilor Teritoriale ale formațiunii. Participanții la discuție au făcut un schimb de opinii despre situația politică din țară, coaliția cu PSRM, ultimele plecări din partid și planurile de viitor ale PDM.

Potrivit comunicatului de presă emis de PDM, membrii Organizațiilor Teritoriale au condamnat ferm plecarea foștilor colegi din fracțiune și din PD: „Ei s-au arătat nedumeriți de faptul că cei care au ajuns în Parlament pe circumscripții, datorită eforturilor echipelor din teritoriu în campania electorală, nici măcar nu s-au consultat cu ei, înainte de a lua asemenea decizii”.

„Rămânem uniți și puternici. Resursa principală a PD sunt oamenii: oameni profesioniști, harnici, patrioți, care niciodată nu și-au trădat țara”, au spus cei prezenți la întâlnire.

Președintele Pavel Filip le-a mulțumit echipelor din teritoriu pentru munca depusă și a declarat că în pofida presiunilor care se fac, nu va ceda și va duce la bun sfârșit misiunea de resetare a formațiunii.

„Nu vom ceda, degeaba cheltuie unii bani si energie. Vom munci în continuare și vom construi un partid politic veritabil, bazat pe principii europene, care să fie respectat și iubit de cetățeni. Cei care nu se regăsesc pe această platformă, cei care s-au deprins să vadă în partid un sac cu bani sau un instrument de rezolvare a problemelor personale, pleacă”, a subliniat Pavel Filip.

Și președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, a precizat că cei „care au avut de plecat din partid au plecat și au rămas oameni cu adevărat devotați ideii, cauzei. Iar cauza noastră este simplă, să construim o Moldovă civilizată, o Moldovă democrată și fără Partidul Democrat e imposibil de realizat”.https://www.realitatea.md/
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus