Politică

Constantin Tănase: Cum l-am scos pe Butmălai din PLDM

Butmălai consideră că e vorba de o manevră organizată de Vladimir Plahotniuc, cu suportul lui Constantin Tănase. Deputatul a precizat pentru portalul Deschide. md că Plahotniuc și cu Tănase umblă cu „minciuni băbești”. ”Ei mai bine s-ar uita ce face fiul lui Tănase la Curtea Constituțională”, a mai spus Butmălai”.

Recunosc că eu, monstrul, vampirul, canibalul, teroristul ș.a.m.d., am comis în viața mea mai multe crime eroice: l-am răstignit pe Iisus Hristos, am incendiat Reichstagul în seara zilei de 27 februarie 1933, am aruncat bombele atomice peste Hiroshima și Nagasaki, pe 6 și, respectiv 9 august 1945, am organizat votarea articolului 13 din Constituție, am pus la cale inundațiile din lunca Prutului în 2010, l-am ascuns pe Cubreacov la rugămintea lui Roșca ș.a. Dar, vă rog să rețineți un lucru: toate aceste le-am făcut singur, fără concursul lui V. Plahotniuc. Fără concursul lui Plahotniuc am organizat și manevra de scoatere a lui Butmălai din PLDM. Vă rog, nu-mi diminuați valoarea și rolul meu în aceste evenimente. Nu doresc să împart gloria cu nimeni.

Păcat că reporterii de la portalul de știri citat nu mi-au solicitat opinia pentru că aș fi făcut cu plăcere această precizare. 

C.T.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *