Timpul.md

Actualitate 23 Aprilie 2018 | 17:03

Construcția buclucașă a unui bloc de locuințe pe strada Alba Iulia, oprită la cererea Silviei Radu

Lucrările de construcție a unui bloc de locuinţe în limitele terenului privat de pe strada Alba Iulia, 2 au fost sistate.

 Decizia a fost luată de către primarul general interimar al capitalei, Silvia Radu, de comun acord cu reprezentanţii Agenţiei supraveghere tehnică. În urma mai multor sesizări venite din partea locuitorilor din zonă, edilul a inspectat, astăzi, șantierul respectiv.

După ce au discutat cu locatarii şi după ce au fost examinate toate documentele de proiect, autoritățile municipale au decis să suspende lucrările de construcție. În acest sens agentul economic a primit o prescripţie, iar şantierul a fost închis.

„Vom examina suplimentar documentaţia de proiect şi actele care au stat la baza eliberării autorizaţiei de construire. Vom iniţia o discuţie cu antreprenorul obiectivului şi poate reuşim să ajungem la un numitor comun pentru a amenaja acest spaţiu din interiorul curţii blocurilor de locuinţe, iar obiectivul să fie construit în altă parte", a declarat primarul interimar Silvia Radu.

Litigiul dintre locatarii blocurilor de locuit de pe str. Alba Iulia şi agentul economic care deţine în proprietate un teren în preajmă durează de mai bine de 10 ani.
 
Timpul.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus