Actualitate

Consumă dimineaţa, pe stomacul gol, miere cu scorţişoară. Efectul i-a uimit şi pe medici

Despre mierea de albine vorbim de foarte mult timp, știm că este un podus natural realizat în stupi și oferă o serie de nutrimenți de cea mai bună calitate organismului uman.

Scorțișoara, folosită mai ales pentru a condimenta anumite preparate, în combinație cu mierea de albine se transformă într-un adevărat leac pentru corpul tău, mai ales dacă alegi să le consumi dimineața pe stomacul gol.

Combinarea acestor alimente naturiste s-a dovedit a fi eficientă în tratarea unei serii de afecțiuni, fiind capabilă să neutralizeze multe virusuri, să reducă nivelul de colesterol rău dar și nivelul de zahăr din sange. Însă acestea sunt doar câteva dintre întrebuințările minunate ale acestei combinații.

Adjuvant în boli de inimă

Tot ce trebuie să faci pentru a menține sistemul cardiovascular sănătos este să ai grijă de alimentația ta, să elimini de tot prăjelile și produsele de patiserie sau fast food și să amesteci 100 grame de miere de albine cu 1-2 lingurițe de scorțișoară.

Întinde amestecul pe o felie de pâine prăjită și consumă-l la micul dejun, timp de o lună de zile

Tu ar trebui sa amesteci 100 de grame de miere cu 2 lingurite de scortisoara si sa o intinzi pe o felie de paine in fiecare dimineata. Intindeti pe o felie de paine acest amestec (nu tot, ci 1-2 lingurite, astfel incat sa acoperiti intreaga felie) si consumati zilnic timp de 30 de zile.

Acest obicei va reduce nivelul colesterolului, reducand riscul de atac de cord la zero.

Inclusiv dacă te confrunți cu problemele cauzate de artrită, acest amestec îți poate fi folositor tocmai datorită acțiunii antiinflamatoare de care se bucură. Este necesar să consumi două pahare de apă în care să dizolvi mierea și scorțișoara, unul dimineața și unul seara.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *