Actualitate

Conturile TVR au fost deblocate după plata unei datorii de 10 milioane de lei

El a precizat şi că, în urmă deblocării conturilor, săptămâna viitoare Consiliul de Administraţie al TVR va rediscuta o decizie recentă de reducere a timpului de lucru pentru angajaţi, de la 5 la 4 zile pe săptămâna.

Potrivit lui Stelian Tănase, datoria de 10 milioane de lei ce trebuia plătită şi pentru care fuseseră blocate conturile a fost acoperită din bani de taxa TV. "Mai mult, plătim şi salariile, până la ultimul leuţ", a declarat el, comentând: "Un prost manager, cum a zis domnul Ponta, a rezolvat în 5 zile ce trebuia să rezolve în 6 luni (…), cât ne aşteptăm noi să ne ia pentru a găsi o soluţie pentru această problema".

El a spus că, având în vedere deblocarea conturilor, CĂ al TVR va rediscuta, săptămâna viitoare, o decizie recentă de a reduce timpul de lucru al angajaţilor de la 5 la 4 zile pe săptămâna, decizie care, potrivit lui Tănase, ar fi trebuit aplicată de la 1 august dacă ar fi rămas blocate conturile. Măsură declanşase protestul multor angajaţi din instituţie, un lider de sindicat anunţând chiar intenţia de a declanşa acţiuni în instanţa.

HotNews.ro a scris, miercuri, citând surse apropiate situaţiei, că TVR a plătit către Fisc o datorie de circa 10 milioane de lei, în condiţiile în care ANAF a pus propriri pe conturile RATB şi TVR pe 21 iulie a.c..

sursa: hotnews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *