Actualitate

Copiii care mint la vârstă de 2 ani vor avea o carieră de succes, spun specialiştii

De ce sunt mai mari şansele că acei copii care mint la o vârstă fragedă să aibă o carieră de succes
Că să ai o carieră de succes trebuie să ai, printre altele, o minte ascuţită. Când mint, copiii dovedesc că sunt creativi. Cu cât copiii încep să mintă mai devreme, cu atât sunt mai mari şansele că în viitor să aibă o carieră de succes. În cazul lor, procesul gândirii este diferit. Este mult mai rapid. De asemenea, ştiu să aibă grijă de ei şi să obţină ceea ce îşi doresc.

Dacă spun minciuni la o vârstă fragedă, înseamnă că funcţia lor executivă este dezvoltată. Această are legătură cu abilitatea de a crea o minciună convingătoare. Dr. Kang Lee de la Universitatea din Toronto susţine că părinţii nu trebuie să vadă în minciunile copiilor un comportament urat. Desigur, este neplăcut. Însă, ei trebuie să ştie că şansele că cei mici să aibă o carieră de succes sunt mult mai mari decât în alte cazuri.

Minciună reprezintă, printre altele, o dovadă a creativităţii celui care o spune. Este legată de funcţia executivă. Când minţim, ne folosim raţionamentul şi gândirea. Poate fi greu de crezut, însă se pare că minciunile au şi o parte bună. Oamenii de ştiinţă îi liniştesc, cumva, pe părinţii care îşi fac griji în privinţa copiilor care uneori ocolesc adevărul. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *