Timpul.md

Actualitate 25 Mai 2021 | 09:00

Credite online - cum funcționează și cum pot fi obținute

 

Creditele online reprezintă o modalitate de oferire a împrumuturilor care presupune că solicitantul creditului poate depunere cererea în regim online, fără a se deplasa la oficiul companiei de microcreditare. Astfel, poți obține microimprumutul dorit accesând site-ul companiei și efectuând toate acțiunile procedurale direct acolo. Această metodă de obținere a banilor în împrumut este deosebit de relevantă în vederea circumstanțelor pandemice din prezent. Oamenii tind să evite contactul fizic, astfel, operațiunile online reprezintă un instrument eficient în acest sens. 

Care sunt actele de care ai nevoie pentru a obține un credit online? 

Majoritatea companiilor de microfinanțare oferă asemenea împrumuturi online solicitând doar buletinul. Astfel, un set minim de acte facilitează un proces rapid de oferire a împrumuturilor online. În acest sens, devine destul de ușor și rapid să obții suma buna de bani necesară fără a ieși din casă. Totul de ce ai nevoie pentru a contracta un credit nebancar este accesul la internet și, desigur, un buletin valabil. În continuare descriem procedura pe care trebuie să o parcurgi pentru a obține un credit de la o companie de microfinanțare locală. Urmând pașii descriși poți obține cu adevărat rapid și ușor credul solicitat. 

Unde poți obține un credit online în Moldova?

Credit Prime este o companie de microfinanțare care tinde să fie cât mai flexibilă în raport cu necesitățile clienților săi. Anume din acest motiv compania permite depunerea cererilor de credit în regim online, cu un set minim de acte și cu o prelucrare instantane a cererii depuse. Aprobarea cererii de către Credit Prime poate dura doar 15 minute. Este cu adevărat rapid și deosebit de util să beneficiezi de această ofertă în circumstanțele în care ai nevoie urgentă de o anumită sumă de bani. Iată care sunt pașii, parcurgându-i pe care reușești să obții rapid și ușor un credit online de la Credit Prime: 

- accesează site-ul oficial al companiei; 
- crează-ți un cont sau loghează-te în cazul în care ai deja un cont creat;
- alege produsul creditar care ți se potrivește;
- urmează instrucțiunile și completează cererea;
- așteaptă aprobarea creditului (durează de obicei până la 15 minute)
- alege metoda prin care dorești să ridici suma de bani (în lei). 

Precum vezi, procesul de obținere a unui credit Bălți si Chișinău online de la Credit Prime este unul cu adevărat simplu și ușor, orientat către satisfacerea cât mai rapidă a necesităților financiare pe care le ai. 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus