Actualitate

Crimele comunistilor ies la iveala

Ciudat, dar adevarat – vicespicherul Vladimir ?urcan incepe sa deconspire planurile comuniste cu privire la organizarea omuciderilor si torturilor in masa de dupa alegerile din 5 aprilie. Fie ca e vorba de o tactica strategica gresita, provocata de nemultumirea tot mai evidenta a populatiei fata de samavolnicia clanului Voronin-Papuc, fie ca actiunile lui ?urcan sunt consecinte ale presupusului conflict intern din PCRM, declaratiile sale de ultima ora despre implicarea sa in arborarea, la 7 aprilie, a drapelului UE pe Parlament miros a crima, a sange nevinovat si a puscarie.

Se stie ca toti infractorii mint, ca sa se eschiveze de pedeapsa, dar niciunul nu poate persista in minciuna. Minciunile comunistilor insa nu mai socheaza pe nimeni, deoarece e un fenomen natural ca ei mint si distrug, mint si ucid. Totusi, fiti, va rog, extrem de atenti: Vladimir ?urcan, general-maior de politie, aflandu-se la 7 aprilie la Parlament, i-a crezut din inima pe niste tineri (unul dintre care era minor), ca ar fi interesati sa potoleasca zeci de mii de manifestanti. Desi i-a vazut atunci pentru prima data in viata, dupa cum afirma el, tinerii i-au placut asa de tare lui ?urcan, ca el le-a permis sa arboreze drapelul UE pe cladire… Cu experienta pe care o are in dirijarea fortelor de ordine, ?urcan a vazut ca politia nu e in stare sa linisteasca masele si de aceea le-a intins bratele „copiilor-salvatori”… Asa ceva poate crede doar un prost – iertati, dar fiti de acord ca e o poveste pentru infantili. Nu, nu dl ?urcan e prost, nici pe departe, dar mesajul sau e dedicat prostilor. Solidar traditiilor inumane bolsevice, ?urcan crede ca alegatorii moldoveni sunt deja o masa de degradati mintal, care sunt utili societatii doar in calitate de fabrica de voturi…

Sa admitem ca ?urcan s-a lasat dus de nas de niste copii cu privire la steagul UE. Dar el zice mai departe ca nu stie nimic despre cei care au arborat drapelul Romaniei si aici lucrurile se bat cap in cap, pentru ca drapelele Romaniei si cel al UE au fost inaltate la un interval de timp extrem de scurt. Realmente, e imposibil ca el, sef de politie si inalt demnitar, sa nu fi trimis pe cineva din serviciile secrete sau din politie ca sa-i insoteasca pe „stegari”, ceea ce se vede si din inregistrarile video. Reiese ca, dupa ce Mustata si Galatchi au arborat steagul UE, toata politia de pe cladire a fugit imediat, ca sa nu-l vada pe „dusmanul roman care pregatea o lovitura de stat” si care a inaltat steagul Romaniei. De ce si unde a disparut politia, si cu ce viteza a fugit?

In ultima instanta, sute de tineri nevinovati au fost batuti, iar unii – omorati de politie, iar „stegarii” au ramas neatinsi si liberi. Sergiu Mocanu, care intr-adevar a incercat sa opreasca multimea de la violente, sta pana astazi in puscarie si e supus unui tratament degradant. E clar pentru toata societatea ca Gabi Stati, Aurel Marinescu si Sergiu Mocanu sunt detinuti politici. In timp ce ei stau inchisi, politistii-ucigasi habar nu au, iar Papuc le da premii si Voronin vorbeste despre drepturile omului. „Voronin e criminal!”, a strigat recent Mocanu, cu catusele pe maini. Si mie imi pare ca-i dau dreptate. Mai mult, se limpezeste si faptul ca cele doua cladiri au fost devastate de comunisti, in interesele lor personale. Pana si ministrul Baldovici a recunoscut ca ei demult intentionau sa-si asigure luxul in birourile de servicii. Si aceasta in timp ce salariile scad, iar numarul somerilor creste. Asadar, mastile adevaratilor vandali, care au distrus cele doua cladiri, au cazut. Priviti-i, ingroziti-va, dar si constientizati ca ororile lor nu mai pot continua.

De mici copii ne-au invatat parintii ca nicio fapta nu ramane fara rasplata, dar pentru aceasta trebuie sa facem fiecare din noi cate ceva. Astazi Voronin este o fiara ranita, care poate rupe capete fara jena! Nu-i putem da iertare, omeneste, fiindca ea sare sa ne sfasie. Oricat de uriasa ar fi, insa, o fiara poate sa cada, aflandu-se la marginea prapastiei. Pentru inceput ar fi suficient doar atat – fiecare cetatean, care e constient de crimele monstruoase ale comunistilor, sa ceara procurorilor tragerea la raspundere penala a lui Voronin, Resetnicov si Papuc. Daca vom face-o impreuna, ei nu vor putea sa ne ucida pe toti, chiar si in cazul in care ar miza la anticipate pe un electorat in exclusivitate trecut la cele vesnice. Si ne ramane, apoi, doar sa votam corect la urmatoarele alegeri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *