Actualitate

Cu ocazia aniversării oraşului Făleşti, locuitorii acestuia vor primi un cadou de neuitat din partea concitadinului lor, Renato Usatâi

La ora 11:00 va avea loc Campionatul naţional de kick-boxing pentru juniori. Peste o sută de copii din toată ţara, inclusiv 25 de participanţi din Făleşti, vor concura la lupta fără arme. Arena pe care se vor desfăşura competiţiile va fi instalată lângă havuzul orăşenesc. Valoarea premiilor oferite de Renato Usatâi în cadrul concursului se ridică la 100 mii de lei.

La ora 16:00, pe strada principală a oraşului Făleşti va avea loc un concert grandios cu participarea trupelor „Блестящие” şi „Bad Boys Blue”, precum şi a cântăreţilor autohtoni Adrian Ursu, Nelly Ciobanu, Gheorghe Ţopa şi Evelina Vîrlan.

Seara va culmina cu înmânarea unui sprijin financiar pentru toţi pedagogii din raionul Făleşti,cu valoarea totală de 1 000 000 (1 milion) de lei din partea lui Renato Usatâi.

„Primii mei învăţători au fost chiar părinţii mei, care pe exemplul lor propriu mi-au demonstrat cum ar trebui să fie un Pedagog adevărat şi un Om cu literă mare. Ei mi-au altoit răbdare şi sârguinţă, bunătate şi înţelegere. Acest omagiu este cel mai mic lucru, prin care aş putea să-mi exprim recunoştinţa faţă de şcoala mea iubită, faţă de Pedagogii dragi, răbdare şi înţelegere, pentru înţelegerea şi iertarea de care au dat dovadă”, – a declarat Renato Usatâi.

Pe lângă aceasta, reprezentanţii diferitor pături sociale din cadrul raionului vor beneficia de sprijin financiar în valoare de peste 350 000 lei.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *