Timpul.md

Politică 1 Iulie 2020 | 08:10

Culmea ironiei: Năstase și Maia Sandu s-au aliat cu Dodon să îl dea jos pe Plahotniuc, acum cu Plahotniuc ca să îl dea jos pe Dodon

 

„Andrei Năstase și cu Maia Sandu s-au aliat cu Igor Dodon ca să-l dea jos pe Plahotniuc, acum Andrei Năstase și Maia Sandu se aliază cu Plahotniuc ca să-l dea jos pe Igor Dodon”. Afirmația aparține istoricului George Damian, care a amintit că ambele scenarii au fost susținute de experții de la București.

Potrivit sursei, experții pe Republica Moldova din România sunt rămași la stadiul de aparate de înregistrat, un fel de reportofoane. Memorează și reproduc niște fapte. „Cum? De ce? Încotro? Astea sunt întrebări grele, nu se face să le adresezi unui expert român. Dar să revenim la cazul de față. Plahotniuc cumpără deputați în viu și lasă guvernul lui Dodon fără majoritate. Pe banca de rezerve se încălzește frenetic Andrei Năstase pentru postul de premier. De unde rezultă că Plahotniuc cheltuiește bani ca să-l facă premier pe Andrei Năstase, corect?

Iar dacă Andrei Năstase ajunge premier cu sprijinul lui Plahotniuc, ce ne facem cu experții din România care sunt mai anti-Plahotniuc decât scumpul nostru Vlad Filat? Să se fi făcut Andrei Năstase frate cu Plahotniuc? Și ce melodie vor începe să cânte experții noștri? Grea meseria asta”, a spus George Damian.

Apoi potrivit sursei, lucrurile se complică. „Andrei Năstase a venit cu Maia Sandu să facă dezoligarhizare, adică să-l alunge pe oligarhul Plahotniuc. Buuun! Au făcut ei dezoligarhizare acolo câtă au făcut, multă, puțină – nu contează, ideea e că au făcut. Deci rezultă că Plahotniuc nu mai este oligarh, adică e spălat și curat la bumbureață și de acum înainte Andrei Năstase și Maia Sandu se pot alia cu Plahotniuc – sau mă rog, cu oamenii lui Plahotniuc”, a remarcat istoricul.

Astfel, a mai precizat sursa, rezultă că Andrei Năstase și cu Maia Sandu s-au aliat cu Igor Dodon ca să-l dea jos pe Plahotniuc, iar acum Andrei Năstase și Maia Sandu se aliază cu Plahotniuc ca să-l dea jos pe Igor Dodon.

„La primul moment experții români ne-au explicat că este foarte bine că Andrei Năstase și Maia Sandu s-au aliat cu Dodon ca să-l dea jos pe Plahotniuc. Pentru că Plahotniuc era rău. Acum experții ne vor explica că este foarte bine că Andrei Năstase și Maia Sandu s-au aliat cu Plahotniuc ca să-l dea jos pe Dodon pentru că Dodon este rău. Și Plahotniuc era rău, era cel mai rău, dar acum nu mai este. Moldovenii să fie sănătoși, ceea ce nu prea se arată”, a conchis George Damian.

https://infoprut.ro 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus