Timpul.md

Actualitate 13 Noiembrie 2017 | 11:01

Culturiste din Serbia, mamă și fiică, au murit după ce au plecat de la Campionatul Mondial din Bistrița

Două sportive, mamă şi fiică, au murit duminică, când se întorceau acasă, în Serbia, de la Campionatul Mondial de Culturism desfăşurat la Bistriţa.

Cele două femei au fost implicate într-un accident rutier grav, aproape de casă, relatează mesagerul.ro.

În același accident a mai murit o adolescentă de 16 ani, aflată în aceeași mașină. Bărbatul de la volan este în stare gravă.

Milica Besiac a participat la Campionatele Mondiale de Culturism şi Fitness din Bistrița, alături de mama sa Branislava Jovanovic. Cea din urmă a obţinut locul IV la categoria Masters Bodyfitness +45.

După concurs, cele două au plecat spre Serbia, iar în apropierea oraşului Kovacica, mașina a fost implicată într-un grav accident rutier.

Potrivit presei locale, autoturismul în care se aflau cele două s-a ciocnit cu un camion. În urma impactului deosebit de puternic Branislava Jovanovic şi Milica Besiac, alături de o altă adolescentă de 16 ani au murit pe loc. Bărbatul care se afla la volan, care, se pare este tatăl Milicăi şi soţul Bratislavei, a fost şi el grav rănit. Acesta a fost transportat la urgenţă la un centru medical din Bratislava, unde medicii se chinuie să-l menţină în viaţă.

Cele două se numără printre cele mai bune sportive din Serbia la Culturism şi Fitness. Bratislava Jovanovic a fost multiplă campioană naţională, iar Milica a fost multiplă campioană naţională şi a Balcanilor.

Informaţia a fost confirmată şi de Federaţia Internaţională de Bodybuilding şi Fitness, care a postat noaptea trecută pe Facebook: ”În drumul lor spre casă, în Serbia, de la Campionatele Mondiale de la Bistriţa, tânăra atletă Milica Besiac şi mama sa sportiva Branislava Jovanovic au fost implicate într-un fatal accident rutier şi au fost ucise. IFBB (Federaţia Internaţională de Bodybuilding şi Fitness) este devastată şi îşi îndreaptă rugăciunile către familiile lor”, a trasmis federaţia internaţională.

Sursa: mesagerul.ro

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus