Opinii și Editoriale

Cum va accede PPCD in parlament

Ne intrebam cu totii, ce le-o fi venit comunistilor sa coboare pragul electoral si raspundem aproape unanim ca este un cadou destinat in exclusivitate PPCD.

Nu e parte din presupusul scenariu al infiltrarii lui Marian Lupu in tabara Opozitiei. Nu cred nici in versiunea ca Voronin vrea sa paveze drumul catre legislativ oricaror altor formatiuni de centru-stanga, in ideea ca acestea vor fi mai cooperante decat liberalii. 3 iunie a demonstrat odata in plus ca Voronin nu doreste decat putere absoluta, iar lucrul acesta i-l poate garanta doar Iurie Rosca.

O sa spuneti ca dupa ultimele evolutii PPCD are toate sansele sa nu acumuleze nici cele 3%, adunate la 5 aprilie, dar nu luati in calcul noua stratagema pe care cred ca o pun la cale comunistii. Pe langa ca vor sustine financiar, logistic si moral PPCD in campanie, comunistii chiar ii vor vota pe pepecedisti.

Stiind ca au deja garantat un sprijin electoral larg, comunistii pur si simplu le vor ordona catorva zeci de mii de membri de partid si simpatizanti, spunandu-le: „Votand PPCD, veti sustine cauza PCRM mai mult chiar decat daca ati vota PCRM!”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *