Sănătate

Cura de slăbire cu ouă de prepeliţă

O cură cu ouă de prepeliţă rezolvă probleme grave de sănătate, cum ar fi: afecţiuni ale inimii, ale stomacului sau ale sistemului circulator, şi asta fără niciun fel de medicamente.

De altfel, toţi crescătorii de prepeliţe susţin că viaţa li s-a schimbat în bine datorită acestei mici păsări: în primul rând, consumul zilnic de ouă le-a îmbunătăţit sănătatea (a lor şi a familiilor lor), iar în al doilea rând, veniturile pe care le obţin din comercializarea ouălor sau a cărnii sunt mai mult decât mulţumitoare. În antichitate, chinezii tratau în mod curent astmul bronşic cu ouă de prepeliţă, iar vechii egipteni tratau încă de acum 4000 de ani impotenţa şi sterilitatea.

Doctor Jean Claude Truffier, medic generalist francez, face studii aprofundate asupra calităţilor terapeutice ale oului de prepeliţă, obţinând rezultate remarcabile în tratarea astmului bronşic, rinitei, conjunctivitei, tusei spastice, urticariei etc. După aceste remarcabile succese, numeroşi medici vor accepta acest tratament, extinzând utilizarea lui în tratarea altor afecţiuni, cum ar fi: ulcer gastric şi duodenal, diabet zaharat, hipertensiune arterială, boli ale ficatului şi rinichilor, impotenţă sexuală.

Care este misterul? Nimic mai simplu, dacă pornim de la factorii ce determină aceste îmbolnăviri: stres cotidian, alimentaţie dezechilibrată, bogată în aditivi şi ingrediente sintetice (amelioratori, conservanţi, stabilizatori) precum şi în produse de origine animală cu un conţinut ridicat de grăsimi şi colesterol etc. Oul de prepeliţă este produsul de origine animală cu cel mai echilibrat conţinut proteic, vitamino-mineral şi enzimatic capabil să regleze toate aceste carenţe, readucând în parametrii normali orice organism uman.

Caracteristici ale produsului ce asigură eficienţa tratamentului: comparativ cu oul de găină, oul de prepeliţă are un conţinut de colesterol de numai 1,4% faţă de 4%; grăsimi de circa trei ori mai puţine; ca aport proteic gălbenuşul conţine 23% faţă de 16%-17% la oul de găină. La conţinutul de minerale şi vitamine, comparaţiile nu-şi au rostul: de şase ori mai multă vitamina B1; de cinci ori mai mult fosfor; de cinci ori mai mult fier; de 15 ori mai multă vitamina B2, precum şi alte substanţe antialergice, ce fac ca oul de prepeliţă să diminueze cantitatea unor anticorpi responsabili de apariţia reacţiilor alergice.

Toate acestea şi multe altele fac din oul de prepeliţă singurul „medicament” care are numai „indicaţii”, la rubrica „contraindicaţii” tronează un mare ZERO! Carnea de prepeliţă este una dintre cele mai fine şi apreciate în gastronomie, conţinutul scăzut în grăsimi şi colesterol caracteristic făcând din aceasta o alternativă dietetică şi curativă pentru cei suferinzi (obezitate, colesterol mărit, diabet, regim alimentar de curăţare).

Un lucru deosebit de important: dacă sunt reflectate toate instrucţiunile privind igiena şi se asigură condiţiile de mediu optime, prepeliţa japoneză este singura pasare de producţie care nu necesită vaccinări pe toată durata vieţii, starea de sănătate fiind determinată prin examene de laborator asupra lotului de producţie şi a ouălor. Aceasta constituie un argument în plus pentru ca produsele prezentate să fie consumate cu toată încrederea.

● Îmbunătăţesc funcţionarea cordului;
● Au un efect pozitiv în tratarea bolilor de rinichi şi ficat;
● Îmbunătăţesc digestia, reglează aciditatea gastrică;
● Împrospătează şi îmbunătăţesc memoria;
● Au un rol deosebit de important în creşterea şi dezvoltarea copiilor;
● Revitalizează organismul indiferent de vârstă.

Timpul Suplimentul Femeia
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *