Timpul.md

Actualitate 9 Februarie 2019 | 08:15

Dacia lansează Duster Pick-Up în 2019. Director: „Acum este în procedură de omologare” (FOTO)

Dacia va lansa anul acesta modelul Duster Pick-up, dar și alte trei ediții speciale pentru modelele deja existente în gamă. Asta a declarat, directorul general Renault Commercial Roumanie, Hakim Boutehra, care a precizat că producătorul de la Mioveni va veni cu noutăți atractive.

Cel mai așteptat model este Dacia Duster Pick-Up. „Acum este în procedură de omologare spre a putea fi vândută. […] Va fi o mașină orientată spre muncă”, a declarat directorul general Renault Commercial Roumanie, Hakim Boutehra, într-un interviu acordat 0-100.ro.

De asemenea, Dacia mai pregătește trei ediții speciale pentru modelele pe care le are deja în gamă. „În 2019 vom avea ediții limitate și line-up animations, inclusiv pentru Duster. Vom avea cel puțin trei astfel de noutăți în gama Dacia, în acest an”, a adăugat Boutehra, conform sursei citate.

Directorul general Renault Commercial Roumanie estimează că vânzările modelului Duster cu motorizare pe benzină să crească la aproape 30 la sută din totalul vânzărilor, odată cu introducerea motorului 1.3 TCe, iar dieselul urmând să scadă cu 10 la sută în oferta producătorului de la Mioveni. În ianuarie, Dacia Duster a bătut BMW X3 și Audi Q5 la ele acasă. Mașina românească, în topul celor mai vândute SUV-uri în Germania
Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus