TÂRÂŞENII comuniste

Dandanache cu usanca

VALENTIN TODERCAN. La sedinta Consiliului de Observatori, presedintele Companiei „Teleradio-Moldova” a declarat ca in emisiunile postului pe care il conduce, la electorala trecuta Opozitia a avut o prezenta de peste 80 la suta, in timp ce PCRM si presedintele Voronin – doar 10 la suta. Daca i-o spunea lui mutu, mai credea si surdu. Dar ne-o spune noua, crezand ca ne-a spalat suficient creierii, desi se pricepe, desteptul, ca noi nu privim MU 1 pe motiv de voma, provocata cu stiinta si fara de stiinta. (Premiul Obrazul de chirza voroniniana in grad de Mare mincinos)

VLADIMIR VORONIN. Intr-un interviu oferit agentiei de presa ruse „RIA Novosti”, Voronin demasca planurile apocaliptice ale Opozitiei, care isi propune „nu doar inlaturarea PCRM de la guvernare, ci este un scop de proportii mult mai mari: de a lichida independenta R. Moldova!”. Pentru Voronin, independenta R. Moldova se identifica cu miliardele lui Oleg si puterea Familiei, inclusiv vilele de la Condrita si Holercani. Pentru asemenea minciuni ieftine, nici rusii nu dau o para chioara. Dar poate ca dau, totusi? (Premiul PutinA cu gogonele)

IGOR DODON. Presat de electorala, prim-viceprim-ministrul Igor Dodon s-a grabit sa promita ca deponentii bancii falimentate „Investprivatbank” nu vor fi prejudiciati, dar vorbele lui s-au dovedit a fi praf in ochii deponentilor si bule de sapun in gura pacatosului. Oamenii umbla plangand sa-si scoata banii depusi la banca, iar Dodon umbla cu papasa la Moscova, sa scoata alti bani pentru cumpararea electoratului si vinderea Moldovei pe trei bulbuci de gaze. (Premiul Bula patrihotului national in grad de Mare vanzator)

STANISLAV GROPPA. Contracandidatul Zinaidei Greceanai la functia de presedinte al R. Moldova a fost decorat de presedintele in exercitiu, Vladimir Voronin, cu Ordinul „Gloria Muncii". De buna seama, tare glorios trebuie sa muncesti la comunisti ca sa nu acumulezi niciun punct din cele 60 cate i le-a harazit altuia partidul care te decoreaza. Intr-un cuvant, maladet! (Premiul Rusinea glorioasa in grad de sestiorka)

 

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *