Timpul Liber

De ce nu vor tinerii să mai audă de Facebook

Motivul ar fi faptul că părinții au început să învețe cum se folosește rețeaua de socializare, dar și faptul că există numeroase alternative.

Directorul financiar al Facebook, David Ebersman, a spus ca aproape toti tinerii americani au cont, dar activitatea zilnica a scazut.

Un director Facebook recunoaste: Tinerii nu mai sunt interesati de noi

Publicatia Business Insider a vorbit cu doi adolescenti, pentru a afla motivele pentru care au "parasit" reteaua de socializare.

Ei sustin ca si mamele lor si-au facut cont, asa ca nu vor sa fie in acelasi spatiu virtual cu ele.

In plus, Facebook este perceput ca un site mai complex, iar tinerii au migrat catre alte site-uri, care folosesc mai putin text si mai multe poze.

Unul dintre tinerii intervievati a mentionat ca si-a creat contul de Facebook inainte sa aiba telefon, dar acum cand vrea sa intre pe Net pe mobil, prefera sa acceseze Snapchat, o aplicatie ale carei mesaje se autodistrug dupa ce sunt citite, Vine sau Instagram. Totusi, nu si-ar sterge contul, doar ca ajunge sa-l foloseasca mai putin.

Publicatia citata mentioneaza faptul ca este interesant faptul ca tinerii intervievati nici macar nu au mentionat de Twitter, principalul rival al Facebook.

Totusi, reteaua de socializare a lui Mark Zuckerberg are un as in maneca: a cumparat serviciul foto Instagram, iar acum acesta permite si postarea unor clipuri video de maximum 15 secunde.

Sursa: Business24.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *