Timpul.md

Actualitate 11 Octombrie 2019 | 11:45

De la sediul de lux și o tribună din cele mai moderne, PD-ul a trecut în stradă la o tribună obișnuită - din lemn

Pavel Filip a sustinut un briefing de presa la care a criticat guvernarea si a negat orice implicare in exportul de nuci, asa cum a fost acuzat de Igor Munteanu si Alexandru Slusari.

Pavel Filip a iesit la briefing impreuna cu mai multi colegi asa cum obisnuieste sa o faca in ultima perioada. Desi anterior isi citea discursurile de pe o un ecran imens atasat de tribuna, astazi l-a citit de pe foi.

Acesta a acuzat guvernarea ca ar intimida si ar hartui primarii si consilierii democrati. Filip s-a plans ca chiar si deputatii democrati sunt discriminati in parlament.

„De cand a venit la putere noul regim s-a lansat intr-un razboi pe viata si pe moarte cu membrii PD. Candidatii nostri, primari si consilieri sunt intimidati si hartuiti. Membrii si sustinatorii nostri din toata tara sunt amenintati ca vor fi dati afara daca se vor implica in campania electorala, in sustinerea PD. Chiar si in Parlament fractiunea PD este discriminata. Deputatii PD nu sunt chemati sa participe la intrevederile oficiale, nu merg in delegatii peste hotare nu sunt inclusi in asa-numitele comisii parlamentare de ancheta, iar propunerile noastre nu sunt incluse macar pe ordinea de zi.”, a spus Pavel Filip.

Printre altele, Filip a tinut sa vorbeasca si despre exportul de nuci, de care a fost acuzat ca l-ar fi monopolizat. Acesta sutine ca nu ar avea vreo legatura cu exportul de nuci si ca aceste acuzatii sunt folosite impotriva sa doar in campaniile electorale.

„Iar a fost scoasa de la naftalina povestea cu nucile. Este o istorie pe care o folosesc de fiecare data in campania elctorala. Este o minciuna. Vin cu aceasta minciuna pentru ca nu au altceva. Nu am avut nicio tangenta cu exportul de nuci si nici nu o sa am vreodata.”, a mai adaugat Filip.

https://protv.md/livepro/ 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus