Timpul Local

De Ziua Sfntului Valentin, mii de tineri si-au declarat dragostea la Shopping MallDova

Multe inimi ce au plutit in aer, tineri proaspat casatoriti, declaratii de dragoste si un concert pe cinste! Astfel a celebrat Shopping MallDova iubirea! De Valentine’s Day, Snails, Sunstroke Project si Olia Tira au oferit indragostitilor melodiile lor.

Intr-o atmosfera de zile mari, indragostitii s-au bucurat pe cinste de toate distractiile oferite cu generozitate de organizatori. Peste o mie de cupluri si-au unit inimile in casatorii de proba, valabile timp de 24 de ore. Tinerii au avut parte de o ceremonie spectacol, in cadrul careia preotul Valentin i-a „binecuvantat” si le-a oferit certificate de casatorie. Prima care a deschis biroul de casatorii a fost interpreta Geta Burlacu, impreuna cu familia sa. 

Apoi, surpriza, tinerii au admirat-o pe viu pe Olia Tira, una dintre cele mai in voga interprete, alaturi de trupa Sunstroke Project, intr-un recital exceptional, cu un val de piese proaspete. Carismatica Olia ne-a spus ca este una dintre clientele fidele ale Shopping MallDova, unde vine cu prietenii de mai multe ori pe saptamana – nu doar pentru cumparaturi, dar si pentru a se relaxa in atmosfera placuta a restaurantelor din mall.

„Recitalul de aici ma inaripeaza si ma incurajeaza sa fac fata concurentei de a ajunge la „Eurovision 2010” si de a reprezenta cu brio Republica Moldova”, a mentionat Olia Tira. Si baietii din trupa sunt optimisti in ceea ce priveste victoria lor finala si isi indeamna fanii sa-i sustina. Magazinul Aridon, partener al evenimentului, a oferit in dar, participantilor la concursuri, proaspatul CD semnat de Sunstroke Project & Olia Tira.

Melomanii au urmarit, de asemenea, si un concert de zile mari, sustinut de trupa pop-rock Snails. „Ne bucuram ca Shopping MallDova ne aduce experienta de peste hotare de a fi alaturi de clienti si de sarbatori, cu evenimente atat de interesante. Am vazut spectacole de un asemenea nivel in Marea Britanie si in SUA”, sustin o serie de cupluri. Mai multi participanti la concursurile de la Shopping MallDova au castigat cine romantice la restaurantele Seasons Brasserie, Bier Platz, Planeta Sushi, Trattoria della nona si Mykonos.
Astfel, Shopping MallDova a inregistrat un record de vizitatori. O alta veste excelenta pentru clientii mall-ul sunt noile colectii, care incep sa-si faca loc pe rafturile din magazine.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *