Timpul.md

Actualitate 12 Aprilie 2020 | 08:17

Debandada criminalității în țara lui Dodon: Jaf în plină zi la Leușeni!

Jaf în plină zi la Leușeni! O persoană a părtuns cu forța in casa unei femei din Leușeni. Agresorul purta pe față o mască iar capul îi era acoperit cu o glugă. 

La 11 aprilie 2020, ora 15:20, în Serviciul de Gardă a IP Hîncești, prin intermediul operatorului 112, a parvenit informația telefonică de la o persoană de gen feminin, în vîrstă de 41 ani, locuitoare a raionului Hincesti, care a comunicat că o persoană necunoscută, avînd pe față o mască, capul fiind acoperit cu o glugă, în mod tainic, prin acces liber, a intrat în locuința apelantei, unde amenințat-o cu un pistol de model necunoscut, în prezența fiului ei minor, în vîrstă de 5 ani, a maltratat-o, după care din dulap, în mod deschis a deposedat-o de o sumă mare de bani, bijuterii din aur.

Imediat după primirea informației, conducerea Inspectoratului și Grupa operative și de urmărire penală s-au deplasat la fața locului.

Semnalmentele agresorului: Persoană de gen masculin, îmbrăcat în scurtă de culoare neagră, pe cap purta o căciulă de culoare albastră, pe față avea o mască de protecție de culoare alba, pe mîini avea mănuși medicinale, purta pantaloni blugi de culoare albastră închis, pantofi de culoare neagră, avea în mînă un pistol de culoare neagră, posibil cu gaze, din spusele victimei, care a văzut că agresorul a scăpat 2 cartușe jos.

La moment, de către angajații Inspectoratului de Poliție Hîncești se întreprind măsuri de stabilire a tuturor circumstanțelor. Informația a fost confirmată de către Ofițerul de Presă al IP Hincesti, Cristina Vicol.

https://regional.md 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus