Timpul.md

Ultima oră 13 Mai 2020 | 23:30

Declarații „BOMBĂ” / Guvernul Chicu va fi DEMIS săptămâna viitoare

Președintele „Partidului Nostru”, primarul de Bălți, Renato Usatîi, susține că Guvernul condus de Ion Chicu va fi demis de opoziția parlamentară săptămâna viitoare. Potrivit lui, aceasta va avea loc prin moțiune de cenzură, iar acum opoziției parlamentare care va face acest lucru acum nu i-ar ajunge un singur deputat, care „va fi găsit” săptămâna viitoare.

„Demisia Guvernului, în înțelegerea mea va avea loc săptămâna viitoare. Astăzi, pentru a demite Guvernul, lor nu le ajunge un singur deputat”, a declarat Renato Usatîi în cadrul unui live susținut în această seară pe pagina sa de Facebook.

Potrivit liderului PN, demiterea Guvernului Chicu va avea loc prin moțiune de cenzură. „Cine va înainta moțiunea de cenzură, Năstase, Sandu sau Candu, eu nu știu”, a mai spus el.

„Ultimul deputat va fi găsit în această săptămână. Pe 15 mai țara iese din starea de urgență, iar de săptămâna viitoare începe starea de urgență pentru Dodon. Și în suflet, și în inimă...”, a mai declarat Usatîi.

Deși nu a vorbit direct despre formarea unui nou Guvern de către actuala opoziție parlamentară, potrivit lui Renato Usatîi, „nimănui nu-i place ratingul”, iar astfel aceștia își doresc evitarea alegerilor anticipate. „Unii înțeleg că nu trec pragul, dar nu unii, nu trece nici „Pro Moldova”, nici PD, nici... nu mai spun, că o să se supere”, a mai declarat primarul de Bălți, precizând că, în opinia sa, „țara are nevoie astăzi de o resetare totală”. „Aici este vorba și despre alegeri parlamentare anticipate, și demisia președintelui”, a conchis Usatîi.

Alegerile prezidențiale trebuie organizate de o guvernare ne-dodonistă

Sursa: realitatea.md


 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus