Timpul.md

Actualitate 14 Noiembrie 2019 | 08:39

Deputat ACUM: „Dodon a avut nevoie de timp să se repoziționeze în discuții cu PD, altfel ar fi ajuns după gratii”

Șeful statului, Igor Dodon a avut nevoie de timp să se repoziționeze în discuții cu Partidul Democrat, în caz contrar astăzi ar fi fost după gratii. Declarația a fost făcută de deputatul ACUM, Lilian Carp, în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova. Alesul a precizat că nu va vota pentru candidatura lui Ion Chicu în fruntea Executivului.

„Nu voi vota, așa cum nu am votat nici pentru alți candidați. S-a întâmplat ceea ce ziceam în august că 2 luni va cădea guvernul și va fi numit un guvern tehnocrat din partea PD, în frunte cu Chicu. Nu este nimic nou sub soare. Dodon a avut nevoie de timp să se repoziționeze în discuții cu PD. Dacă nu ar fi fost formată acea majoritate, Dodon ar fi fost azi după gratii. Este același candidat agreat cu PD la începutul verii”, a mai spus Carp.

De cealaltă parte, democratul Andrian Candu a negat afirmațiile lui Lilian Carp calificându-le drept „suspiciuni”:

„Sunt suspiciuni, niște teorii a conspirației. Dacă privim faptele și realitatea, Carp face parte din Blocul ACUM, iar ACUM a fost într-o coaliție cu PSRM. PD e în opoziție și așa va rămâne. Guvernul nu a fost demis. Dacă Maia Sandu nu-și asuma răspunderea, dar venea cu proiectul în Parlament, nu se depunea moțiunea și nu era niciun fel de demisie. A fost un act intenționat, premeditat”.

agora.md 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus