CSI / Rusia

Deputat britanic: ”Foarte probabil Rusia a intervenit în referendumul privind Brexit”

Potrivit deputatului, posibila intervenție a Moscovei în Brexit a avut loc în același mod ca și în alte țări. Deputatul s-a referit la suspiciunile că autoritățile ruse au tocmit hackeri care au încercat să influențeze rezultatul alegerilor prezidențiale din noiembrie din SUA.

„Nu avem nicio dovadă în acest sens, dar cred că este foarte probabil” – a spus Bradshaw, vorbind în Parlament în timpul dezbaterii privind situația din Siria.

În discursul său, Bradshaw a mai spus că Rusia este responsabila și de fluxurile imense de migranți spre Europa, cu scopul destabilizarii UE. Potrivit lui, „strategia Rusiei este slăbirea și divizarea lumii libere, iar direcționarea celui mai mare flux de refugiati spre Europa de la al Doilea război mondial a fost deliberată și parte din plan”

Deputatul a menționat și alegerile din Franța. Potrivit lui, intervenția Rusiei în procesul electoral din această țară este indicată de finanțarea „Frontul Național”, condus de Marine Le Pen, care a împrumutat milioane de dolari de la o bancă ruseasca și cere acum alt credit pentru alegerile prezidențiale și parlamentare din 2017. 

sursa: paginaderusia.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *