Actualitate

Deputat european: Stabilizarea sectorului financiar bancar din Republica Moldova i se datorează în mare parte lui Sergiu Cioclea

”Stabilizarea sectorului financiar bancar din Republica Moldova i se datorează în mare parte Guvernatorului Băncii Naționale, Sergiu Cioclea. Un profesionist de excepție, care și-a sacrificat cariera profesională de succes în mediul privat pentru serviciul public în slujba țării sale”, a scris Andi Cristea, într-o postare pe Facebook.

Amintim că Guvernatorul Băncii Naționale a Moldovei, Sergiu Cioclea, a anunţat zilele trecute că îşi încheie mandatul înainte de termen. Cioclea a precizat că a acceptat să vină la conducerea Băncii Naționale într-o perioadă dificilă pentru sectorul bancar al țării, asumându-și misiunea de stabilizare a situației, în urma fraudei din 2014. Mandatul acestuia expiră în data de 30 noiembrie.

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a propus astăzi candidatura ministrului Finanțelor Octavian Armașu, pentru funcția de Guvernator al Băncii Naționale a Moldovei.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *