Timpul.md

Politică 19 Noiembrie 2020 | 09:14

Deputat PAS: „Șansele lui Dodon să devină premier sunt mai mici decât au fost vreodată șansele lui Plahotniuc să devină premier”

Mihai Popșoi, deputat PAS: „Dna Sandu nu are cum să numească un Dodon în funcția de premier. El nu are decât să meargă la Curtea Constituțională. Asta este o încerca de a proiecta o siguranță în echipa socialiștilor. Șansele lui Dodon să devină premier sunt mai mici decât au fost vreodată șansele lui Plahotniuc să devină premier.”

Alexandru Slusari, deputat Platforma DA: „Dodon dă dovadă de tupeism și eu văd acest lucru. Igor Dodon nu înțelege cât de antipatic el este. El mai trăiește în această viață virtuală, Condrița sau Președinția asta hotelul turcesc și lui anturajul, așa cum cândva îi cânta lui Plahotniuc. Plahotniuc, tot, la un moment dat a pierdut simțul realității, dl Candu știe mai bine, și, probabil anturajul lui Plahotniuc tot îi spunea că „ești cel mai bun”, exact pe aceeași greblă a călcat și Dodon. El posibil nu înțelege cât de gravă este situația în raport dânsul. Cel mai probabil, socialiștii merg pe scenariu cu orice preț să mențină Guvernul Chicu. Chiar și ultimul marș, era similar cu cel făcut de Plahotniuc.”

Andrian Candu, lider „Pro Moldova”: „Sunt de acord la capitolul pierderea simțului realității, uneori. Când ești de ceva vreme la putere riști să pierzi simțul realității și atunci ai nevoie să ai de echipă care să-ți dea câte o palmă. Și ca dovadă, PD a plecat de la guvernare. Foarte multe greșeli făcute de Dodon pe ultima sută de metri, cu „o să dăm la băt”, cu diaspora, cu porumbeii, dar oamenii nu uită. Ai impresia că acei consilieri au fost plătiți să-l dea jos.”

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus