Timpul.md

Actualitate 9 Aprilie 2020 | 12:47

Deputatul PSRM Grigore Novac îl amenință pe Usatîi: Procurorii ruși sunt se pare TOT MAI APROAPE

 

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, este criticat dur de deputatul PSRM Grigore Novac, pentru atacurile suburbane la adresa preşedintelui Igor Dodon, făcute în cadrul unei emisiuni televizate. Într-o postare pe Facebook, Novac i-a reamintit lui Usatîi de trecutul său, conectat, în anii 90 ai secolului trecut, la anumite grupări interlope.

„Un bandit din anii 90, începutul anilor 2000, care și-a păstrat și acum limbajul și comportamentul de bandiugan, cu degetele din părți ridicate, doar că acum fără „малиновый пиджак”, iese pe la televizor și amenință președintele țării cu moartea”, a scris Grigore Novac.

Novac mai spune că astfel de gesturi, acțiuni și limbaj banditesc pot fi apreciate doar în cercuri criminale, iar el este ditamai primar de Bălți.

„O să-i amintim de perioada cînd a fugit cu coada între picioare din Moldova, iar anul trecut a fugit cu coada între picioare și din Rusia, unde este cercetat penal. Pentru tot ce a făcut și ce face banditul acesta, va răspunde! „Nanu” deja nu mai este în Moldova ca să-l protejeze, iar procurorii ruși se pare că sunt tot mai aproape de fărădelegile comise de interlop”, a mai postat Grigore Novac.

Renato Usatîi spune că Igor Dodon ar fi obținut CETĂȚENIA altui stat și și-a făcut de urgență PAȘAPORT în iunie 2019


 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus