Actualitate

Despre accederea lui Năstase în turul II: „Maia Sandu nu este foarte încântată de acest lucru”

Deputatul socialist Vasile Bolea a declarat în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la postul de televiziune TV8 că accederea lui Andrei Năstase în turul doi a fost o surpriză pentru însuși candidatul. În plus, prezența candidatului PPDA în turul doi ar fi o problemă pentru liderul democraților, Vladimir Plahotniuc, dar și pentru liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, care potrivit lui, nu ar fi foarte încântată de acest lucru.

Vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari, consideră că accederea lui Andrei Năstase se datorează muncii asidue pe care a depus-o echipa candidatului în campania electorală. În plus, potrivit lui, faptul că în turul doi nu a acces candidatul independent, Silvia Radu, alături de socialistul Ion Ceban, demonstrează încă o dată că electoratul din capitală este bine informat. Potrivit lui, rezultatul primului tur al alegerilor demonstrează că sondajele, care o plasau pe Silvia Radu în turul doi, fie sunt făcute selectiv, fie sunt în favoarea cuiva. „Cel mai important rezultat al acestui scrutin este faptul că oamenii au obținut o speranță”, a afirmat Alexandru Slusari. 

În turul doi al alegerilor locale din municipiul Chișinău vor lupta candidatul PSRM Ion Ceban și candidatul PPDA, Andrei Năstase.

Sursa: 10TV.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *