Sport

Dinamo Moscova a invins in primul derby din Rusia

Alexandru Iepureanu, Alexandru Gatcan si Stanislav Ivanov au fost jucatorii moldoveni care au participat in etapa inaugurala din noua editie a Campionatului de fotbal al Rusiei.

Cel mai bun fotbalist moldovean al anului 2009, fundasul Alexandru Iepureanu a avut un debut reusit la noua sa echipa Dinamo Moscova, considerata una din favoritele actualului campionat.

In prima etapa, noua sa formatie a invins duminica, cu scorul de 1-0, in derby-ul cu Spartak Moscova. Meciul a fost unul extreme de disputat, in pofida numeroaselor carente din jocul ambelor echipe, caracteristice unui inceput de sezon. Iepureanu a jucat tot meciul, fiind considerat una din piesele vitale din centru apararii. In repriza secunda fotbalistul nostru s-a accidentat, insa, chiar si cu capul bandajat a putut continua partida pana la fluierul final al arbitrului.

Alti doi conationali de ai nostri, Alexandru Gatcan si Stanislav Ivanov au aparut in lotul de baza al formatiei FC Rostov, pregatita de ex-antrenorul echipei Steaua Bucuresti, Oleg Protasov, in meciul de pe teren propriu cu Tom Tomsk. Contrar cursului jocului, in care Rostov a dominat pe toata durata partidei, oaspetii au invins cu 2-0.

Alti jucatori moldoveni nu au evoluat in prima etapa din Premier Liga rusa.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *