Timpul.md

Actualitate 4 Aprilie 2020 | 10:03

DODON minte de îngheață apele! Contractul pentru reparația memorialului Eternitate a fost semnat ÎN ACEEAȘI zi în care a fost introdus CODUL ROȘU DE CORONAVIRUS

Președintele Igor Dodon a mințit cu nerușinare că lucrările de reparație a Complexului Memorial „Eternitate” au început cu mult timp înainte de criza provocată de coronavirus. 

Dcumentele oficiale demonstrează că firma care face lucrările a semnat un contract cu Agenția Asigurare Resurse și Administrare Patrimoniu a Ministerului Apărării și l-au înregistrat la Agenția Achiziții Publice pe 13 martie. În aceeași zi, autoritățile au instituit cod roșu de coronavirus, iar în R. Moldova erau deja 8 persoane infectate.

Reparația a început cu mult înaintea crizei, din câte cunosc. Trebuie de văzut dacă lucrările pot fi stopată la această etapă. Ar putea să fie mai scump să o stopăm, decât să o finalizăm. O să verific la ce etapă sunt lucrările, dar reparația a început înainte de perioada de criză. Eu am să verific”, a spus fără să roșească „președintele” Igor Dodon.


 
Sursa: tender.gov.md (via agora.md)
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus