Timpul.md

Ultima oră 9 Septembrie 2018 | 16:28

Dodon venea de la Basarabeasca... prin Strășeni?

Președintele Igor Dodon, care a fost implicat într-un accident rutier pe traseul Strășeni-Călărași, probabil venea de la Basarabeasca unde a participat, împreună cu Prima Doamnă, Galina Dodon, și cu bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, la o liturghie praznicală. Despre aceasta s-a scris pe pagina sa de Facebook cu puțin timp după producerea accidentului.

„Astăzi se împlinesc 20 de ani de la înființarea Episcopiei de Cahul şi Comrat a Mitropoliei Moldovei, care reuneşte toate parohiile ortodoxe din sudul ţării. Cu acest prilej, am participat la Sfânta Liturghie praznicală de la Biserica Sfîntul Ierarh Nicolae din orașul Basarabeasca, oficiată de Mitropolitul Chişinăului şi al Întregii Moldovei, Vladimir. Vom păstra cu sfințenie credința noastră ortodoxă – pilonul spiritual al poporului nostru, tezaur lăsat drept moștenire de către strămoşii noştri”, scrie pe pagina de Facebook a șefului statului.

Basarabească se află în sudul R. Moldova, iar accidentul cu Dodon a avut loc la intrarea în Strășeni (la nord de Chișinău). 
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus