Timpul.md

Actualitate 6 Aprilie 2020 | 12:28

Dodon insistă ca TOȚI POLITICIENII să tacă din gură, cu toate că el apare zilnic la TV și ne povestește cum „trece coronavirusu”

Socialistul Dodon a chemat politicienii la un armistițiu politic, iar toată atenția să fie îndreptată spre identificarea soluțiilor ce se impun în lupta cu COVID-19, cu toate că acesta n-are nicio atribuție legală în problema dată.

”Vin cu un apel și către politicieni, indiferent din ce partid fac parte. Haideți ca în această perioadă să uităm cu toții de politică, toți suntem oameni care putem să ne ajutăm concetățenii”, a declarat Igor Dodon, după ce ne-a informat în „detaliu” despre răspândire coronaviruslui.

Notăm că niciun șef de stat din lume nu vine să prezinte presei câte persoane sunt infectate de coronavirus, mai ales unul cu atribuții formale cum este Președintele RM. 

Dodon îndeamnă la cenzură?

Se impune un moratoriu total asupra oricărui subiect politic în această perioadă, până trecem de criză”, a punctat șeful socialiștilor.

Amintim că Președintele RM are conform Constituții atribuții mai mult formale și în domeniile apărării și politicii externe. 

REFERINȚE - 
Diacov vrea „amânarea” alegerilor Prezidențiale și alegerea unui președinte de către deputați

VIDEO / Igor Dodon: „ș'tu ai trecut coronavirusu”

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus