Timpul.md

Actualitate 16 Februarie 2016 | 17:49

Doi bărbați din capitală salvați de la înec în timpul pescuitului

În ultimele 24 de ore Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale au fost alertat pentru a interveni la salvarea a doi bărbați care pescuiau pe lacurile din capitală.

Unul dintre bărbați de 53 de ani pescuia risca să se înece, după ce s-a prăbuşit sub gheaţa subţire a lacului de la Ghidighici. Salvatorii au recuperat bărbatul la o distanţă de 60m de la mal.

Ieri, pompierii din sectorul Botanica al municipiului Chişinău au salvat un bărbat, care risca să se înece după ce la fel s-a prăbuşit sub gheaţa subţire a unui bazin acvatic. Operaţiunea de salvare a avut loc în după amiaza zilei de ieri, pe lacul din apropierea bulevardului 

Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţiona atenţionează pescarii să nu meargă pe gheaţa subţire a bazinelor acvatice, întrucît acesta este foarte subţire şi prezintă pericol de prăbuşire. De la începutul anului 2016, angajaţii Serviciului Salvatori şi Pompieri au reuşit să salveze viaţa a nouă persoane, care au căzut sub gheaţa bazinelor acvatice din ţară.

De la începutul anului 2016, angajaţii Serviciului Situaţii Excepţionale au reuşit să salveze de la înec 8 persoane.

TIMPUL.MD

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus