Frumusețe

Doi cu un braţ de trandafiri

La 31 octombrie, aceşti doi tineri şi-au jurat credinţă, dragoste neţărmuită pentru toată viaţa şi au hotărât să-şi adune dragostea pe aceeaşi pernă până la bătrâneţe. Deşi pare un pic ciudat, tinerii noştri au făcut cunoştinţă prin intermediul Internetului. Dar câtă încredere poţi să ai într-un iubit sau o iubită virtuală? Aproape timp de un an au comunicat prin Internet, îşi spuneau lucruri deosebite, surprinzătoare pentru ambii. Într-un sfârşit, au decis că e timpul să se cunoască. S-au întâlnit într-o zi geroasă de iarnă la o cafenea din Chişinău. A doua oară s-au văzut peste o lună, a treia oară – peste altă lună. Între timp, venise şi primăvara, anotimpul care înnebuneşte chiar şi liliacul. Sigur că buchetul de liliac a fost real, nu unul virtual. Iar Sandu era gata să sărute chiar şi locul pe unde călca piciorul ei. Dar şi ea era gata să-i dea toate împărăţiile sufletului, prin care să treacă ambii, ţinându-se de mână. 

În una din zile, cineva a sunat la uşa Danielei. Când fata a deschis, i-a apărut în faţă un braţ enorm de trandafiri, iar printre flori i se apropia de ochi un inel în palma mâinii pe care o cunoştea. „Fii alături de mine întreaga viaţă”, a auzit ea şoapta dulce a lui Alexandru. A înflorit şi Daniela. Ea l-a cuprins, bucuroasă că, din acea clipă, vor fi cu adevărat împreună, iar gândul acesta îi provoca o satisfacţie de nedescris. 
Astfel s-a întâmplat că, într-o zi de toamnă aurie, cei doi tineri, însoţiţi de persoanele dragi, au mers în faţa altarului, unde şi-au pus pirostriile, după care au dansat primul vals şi au pornit împreună în viaţă. 

Noi, colegii de la TIMPUL, le dorim casă de piatră, să se iubească mereu, în pofida tuturor greutăţilor şi încercărilor pe care s-ar putea să le aibă în viaţă. Ştim că vor fi capabili să iasă nu doar învingători, dar şi mai puternici din ele. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *