Actualitate

Doi minori au decedat, iar alte trei persoane au ajuns la spital în stare gravă în urma unui accident rutier

Ofițerul de presă al Direcției de poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati, a menționat pentru agenție că tragedia a avut loc în seara zilei de ieri, în jurul orei 18.00, pe șoseaua M14, în apropiere de localitatea Budești.

”Un automobil de model BMW, la volanul căruia se afla un copil de 17 ani, care nu avea permis de conducere, a derapat de pe traseu, lovindu-se într-un copac. Proprietarul automobilului, fiind în stare de ebrietate i-a permis feciorului să urce la volan pentru a se deplasa dint-o localitate în alta. Acesta, circulînd cu viteză excesivă și fără să se asigure a ieșit la depășire și s-a izbit violent într-un copac. Mașina a fost distrusă aproape în totalitate”, a spus Stati.

În urma impactului, șoferul și un alt minor de 13 ani au decedat pe loc, iar ceilalți doi copii de 14 și 15 ani și bărbatul au fost transportați de urgență, în stare gravă, la Spitalul Municipal pentru Copii ”Valentin Ignatenco” și Institutul de Medicină Urgentă.

Potrivit poliției, toate victimele erau din comuna Stăuceni, municipiul Chișinău. Oamenii legii investighează toate circumstanțele producerii accidentului. 

sursa: moldpres.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *