Timpul.md

Actualitate 6 Februarie 2019 | 08:36

Doi români rupţi de beţi lângă o maşină intrată în copac, în Germania, au zis unul despre altul că celălalt era la volan

Doi români rupţi de beţi lângă o maşină intrată în copac, în Germania, au zis unul despre altul că celălalt era la volan. Până la urmă poliţiştii au descoperit, ajutaţi de martori, că cel cu alcoolemie mai mică "doar" doi la mie, a condus maina făcută praf. Sâmbătă, 2 februarie 2019, a avut loc un accident pe autostrada B 71, între Gardelegen și Letzlingen, landul Saxonia-Anhalt, scrie az-online.de, citat de Ziarul Românesc. Mașina în care se aflau doi români, o Skoda, s-a lovit de un copac, la doi kilometri de Gardelegen după ce a părăsit șoseaua.

Când au ajuns la locul accidentului, polițiștii au simțit un miros puternic de alcool la ambii ocupanți ai mașinii, pe care i-au găsit lângă autoturism. Întrebați cine a fost la volan, ambii au spus că celălalt conducea când a avut loc accidentul.

Totuși, un martor a observat cine a ieșit din mașină de pe partea șoferului. Acesta are 32 de ani și, în urma verificării cu aparatul etilotest, a reieșit că avea o concentrație de alcool de doi la mie în aerul respirat.

Celălalt român, în vârstă de 43 de ani, avea 4,63 la mie concentrația de alcool. El a fost rănit la buză, dar a fost internat în spitalul Altmark din Gardelegen din cauza gradului mare de alcool din sânge, care scrie sursa citată, a depăşit în proba de sânge 5 la mie.

Mașina a fost distrusă total și a fost luată cu o platformă de la locul impactului.

Poliția a demarat o anchetă penală şi a dat deja amenzi celor doi români.

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus