Timpul.md

Actualitate 24 Decembrie 2019 | 10:09

Dorin Chirtoacă despre PDM și Pavel Filip: „Ei sunt în stare de orice mesaj, de la pro-euroasiatic până la pro-european și poate chiar unionist”

 

Europa Liberă: Dar se pare că Unirea cu România pe ultima sută de metri la guvernare o aveau și cei din Partidul Democrat, prin vocea dlui Filip exact acest mesaj a fost transmis.

Dorin Chirtoacă: „Nu, nu, nu. Ei sunt în stare de orice mesaj, de la pro-euroasiatic până la pro-european și poate chiar unionist într-un singur scop, pentru acapararea puterii și reinstaurarea unui regim mafiot, cum l-au făcut ei cu mâna lor, pentru că până în 2016 cât am fost în alianță - una pro-europeană, echilibrată cât de cât, cu toate luptele interne -, nu s-a ajuns la monopolizarea spectrului politic în totalitate de un singur partid. Din 2016, de când a intrat în cârdășie Partidul Socialiștilor deschis deja, după cum se vede ei erau demult, de prin anii 2006, când Dodon făcea privatizări pe vremea lui Voronin pentru Plahotniuc, că toate - Hotelul Național, Hotelul Codru, Parcul La Izvor, restaurantul, teren pe str. Tudor Vladimirescu -, toate astea i le-a livrat Dodon.”

Integral pe https://moldova.europalibera.org 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus