Actualitate

Dorin Chirtoaca: Nu vom face coalitie cu comunistii

„Toata viata oameni ca Grigore Vieru, Ion si Doina Aldea-Teodorovici, Andrei Vartic au luptat contra comunismului, dar, din pacate, n-au ajuns sa traiasca aceasta zi cand am scapat de comunisti”, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Dorin Chirtoaca.

Vicepresedintele PL e de parere ca alegerile din 29 iulie nu pot fi considerate libere si corecte: „Campania electorala a fost fraudata, iar in ziua alegerilor au fost identificate mai multe nereguli pe care inca le mai colectam. In pofida acestora, noi, partidele de opozitie, am reusit sa invingem PCRM, care nu mai are nicio sansa”.

Chirtoaca a amintit ca mass-media nationale publice au evitat sa reflecte realitatea obiectiv si echidistant, privand cetateanul de informatie nepartinitoare: „Daca am fi avut alegeri libere si corecte, daca mass-media ar fi informat obiectiv populatia, comunistii n-ar fi acumulat nici 30% din voturi”.

Chirtoaca a mentionat ca „in timpul guvernarii partidelor democratice vom pune accent pe libertatea cetateanului, libertatea mass-media, respectarea drepturilor omului etc. De asemenea, vom insista si asupra unei anchete internationale in ceea ce priveste evenimentele din 7 aprilie”. Totodata, Dorin Chirtoaca a declarat ferm ca o coalitie cu comunistii nu este posibila din partea PL.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *