Actualitate

Două mari companii vor colabora. Care este motivul

Potrivit ultimelor estimări, Samsung livrează către Apple ecrane OLED destinate telefoanelor iPhone X la un preţ de 97 dolari per bucată, acesta fiind cu siguranţă unul dintre cele mai mari tarife din industrie. Însă poziţia de negociere cu furnizorul sud-coreean este una fără argumente convingătoare, Samsung fiind până acum singurul furnizor capabil să întrunească cerinţele stricte de calitate impuse de Apple, la un volum de producţie suficient, informează Go4it.

Potrivit informaţiilor apărute în publicaţia The Wall Street Journal, LG continuă să aibă probleme cu fabricarea ecranelor OLED, cauzând dificultăţi în respectarea termenelor de livrare. Drept consecinţă, Apple ar putea reconsidera planurile de selecta compania ca furnizor secundar de ecrane OLED.

Informaţia pare să contrazică zvonuri anterioare, cum că Apple ar fi ales LG ca furnizor de panouri OLED pentru modelul iPhone Plus cu ecran de 6.5”, pregătit de lansare în luna septembrie.

Cel mai probabil, o decizie finală va fi luată foarte curând, producerea următoarei serii de telefoane iPhone trebuind să înceapă nu mai târziu de luna iulie.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *