Actualitate

Doua monstruozitati comuniste

Nu e mare isprava sa canti electoral pentru comunistii romanofobi ai lui Voronin. E Postul Mare, nu sunt nunti, eurasii nu put. Unii cantareti isi platesc si titlurile de artisti ai poporului daruite de Voronin. Altii nadajduiesc sa cucereasca „Eurovision”-ul cu ajutorul lui. In fine, mai toti nu au piata in Romania.

Dar Pavel Stratan? Cum poate fi anume el inhaitat cu cei care urasc Romania si poporul roman? Bani are – si multi -, ca i-a facut in Romania. Slava are – si multa -, dar in Romania. Ca Romania l-a descoperit si l-a promovat intens prin ziare, radio si televiziune. In Romania a vandut si vinde sute de mii de CD-uri. La concertele lui din Romania vin zeci de mii de romani, care-l aplauda sincer, ca e roman de-al nostru, saracul, din Basarabia. De ce atunci canta Pavel Stratan pentru romanofobii lui Voronin? Vrea sa nu mai concerteze in Romania? Vrea sa-si retraga CD-urile de pe piata romaneasca? Vrea sa inchida hotarul dintre noi si noi? Vrea sa instaureze comunismul romanofob al lui Voronin pana la Carpati? Nu avem raspunsuri la aceste intrebari, dar asteptam ca monstruozitatea comunista din capul lui sa si-o cante sincer la vreun post de televiziune din Romania: sint comunist si romanofob, il iubesc pe Voronin, si de aseea beu cat vreu si undi vreu, si cu sine vreu, si pe undi vreu.

Alta isprava. Visarion Cesuiev, „democratul” care a prihvatizat economia fostei RSSM pe bonuri patrimoniale, s-a imprietenit cu cel care a criticat „vehement” „prihvatizarea democratilor”, adica cu V. Voronin. Dupa ce a fost scos din inchisoare de comunisti, tovarasul Visarion a ajuns sef de sectie la Academia de Stiinte, de unde si trambiteaza despre puternicia leului moldovenesc si a economiei capitalist-comuniste din RM in conditiile crizei economice globale. ?inand cont de faptul ca mai nici un cetatean al RM nu a primit dividende de pe bonurile patrimoniale (cati bani s-au cheltuit numai pentru a le tipari!?), opinia publica este in drept sa se intrebe acum, in primavara electorala a anului 2009, daca nu cumva tovarasul Visarion a slujit cu trup si suflet monstrul comunist, atunci cand realiza cea mai mare diversiune impotriva tanarului stat RM – furtul „legal” al averii tuturor cetatenilor in folosul ideii comuniste. Altfel cum s-ar putea intelege de ce atatia prihvatizatori de atunci (din fondurile de investitie create de V. Cesuiev) slujesc cu atata osardie regimul comunist si pe prihvatizatorul principal de acum?

Am dat aceste doua pilde de monstruozitati comuniste fiindca cetatenilor le-a ajuns cutitul la os, dar durerea, ca la moldoveni, le provoaca lehamite, alcoolism si neincredere in politicieni (de parca acestia nu sunt creati prin votul lor). Si este asa de simplu sa inteleaga ca si acum, si atunci – cand li s-au furat banii de pe carticelele de economii sau dividendele de pe bonurile patrimoniale – tot comunistii au realizat aceste monstruozitati diabolice pentru a ne rupe si de la bunastare, si de contextul nostru european, si de Romania. Cu unele ne iau limba, adica sufletul, si bei, Pavele, bei… Cu altele ne iau totul de pe limba, adica si mintile, de te scarpini, Visarioane, tocma-n…
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *