Actualitate

După 34 de ore de căutări, salvatorii au oprit lucrările de căutare a bărbatului blocat în fântână

Salvatorii au găsit aseară becul pe care bărbatul l-a folosit în timp ce lucra la curăţarea fântânii.  "Becul este în stare bună, dar nu ştiu restul ce o să fie. Mai este încă, nu ştim cât, dar sperăm că îl vom scoate. Şanse ca omul să fie viu nu ştiu dacă vor fi", spune salvatorul Dumitru Procolcea.

De la începutul operaţiunii au trecut mai bine de 30 de ore. Cei 21 de salvatori lucrează nonstop. Cu cât sapă mai adânc, cu atât mai mult îşi pun vieţile în pericol.

"Trebuie să înţelegem un singur lucru, că este foarte dificil şi este un risc foarte mare pentru viaţa salvatorilor", spune ofiţerul de presă al Departamentului Situaţii Excepţionale, Liliana Puşcaşu.

La ora 22:00, salvatorii au decis să întrerupă operaţiunea până dimineaţă. La scurt timp, un grup de săteni a blocat drumul pentru a împiedica retragerea salvatorilor. A fost nevoie de intervenţia poliţiei.

"În 10 minute vin alţi membri ai grupei operative şi o să clarificăm spiritele", a dat asigurări poliţistul din Şestaci Tudor Paraschevici.

Operaţiunea de salvare urmează a fi reluată în această dimineaţă.

Menționăm că, acum două zile, un bărbat de 35 de ani din Șoldănești, a fost înghițit de malurile unei fântâni pe care o curăța.

sursa: publika.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *