Timpul.md

Actualitate 14 Mai 2021 | 04:59

După Usatîi, și Cavcaliuc este părăsit de oamenii de încredere ai partidului

Gheorghe Cavcaliuc, fostul șef adjunct al Inspecoratului General al Poliției din perioada lui Plahotniuc rămâne fără un om important în partidul PACE.  

Medicul oncolog Ludmila Chistruga, co-fondator al Partidului Acasă Construim Europa (PACE), a anunțat că părăsește formațiunea și se retrage din viața politică.

,,Mă mândresc enorm de mult că sunt medic, că activez în una din cele mai mari și prestigioase instituții medicale de nivel republican, la fel și în clinică privată cu autoritate în domeniu, fapt care mă face cu adevărat utilă societății. Totuși, medicina și proiectele sociale rămân a fi prioritatea mea nr.1, motiv pentru care am decis să mă retrag din activitatea politică totalmente, iar numele meu nu se va regăsi pe lista niciunui partid politic”, a scris Ludmila Chistruga pe facebook.

De menționat că și Usatîi a rămas fără un medic în echipă. Pe 12 mai, Anatol Ciubotaru, fostul director al Spitalului Republican a anunțat că nu va participa la alegerile Parlamentare Anticipate pe listele lui Usatîi pentru că  este ,,un român născut în Bucovina și un unionist convins.”

Partidul PACE a fost catalogat de mai mulți deputați din opoziție ca fiind un proiect al oligarhului fugar, Vladimir Plahotniuc, iar Cavcaliuc - ,,un penal care lingea picioarele lui Filat și Plahotniuc”.
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus