Timpul.md

Actualitate 1 Martie 2018 | 10:33

DURERE FĂRĂ MARGINI / Femeia decedată în accidentul de ieri a fost șefă de secție la Primăria Capitalei. Colegii au postat un mesaj emoționant

Femeia care a decedat în urma accidentului de ieri, din fața clădirii Serviciului de Informații și Securitate, era Larisa Crudu şefa secţiei educaţie şi tineret din cadrul Direcţiei generale educaţie al Primăriei Chişinău.

Totodată, ea era soţia şefului Direcţiei învățământ preuniversitar din cadrul Ministerului Educaţiei şi Culturii, Valentin Crudu.

Colegii Larisei Crudu au postat și un mesaj pe pagina Direcției: „Vestea morții subite a dnei Larisa Crudu, șefa secției Educație din cadrul DGETS mun.Chișinău ne-a cutremurat și ne-a îndurerat profund. Regretăm și deplângem pierderea persoanei care a fost un coleg de nădejde, un om cu inimă mare și un specialist de înaltă calitate. Prin propriul exemplu ne-a motivat pentru optimism, rezistență și corectitudine față de colegi, părinți și elevi. Suntem onorați că am avut-o alături. Dumnezeu s-o odihnească în pace”.

Primarul general interimar al Capitalei, Silvia Radu, a transmis condoleanțe familiei îndurerate. Potrivit edilului interimar, taximetristul care conducea mașina în care se afla Larisa Crudu nu a respectat regulile de circulație rutieră și a intrat în coliziune cu un troleibuz.

Accidentul a avut loc la intersecţia bulevardului Ştefan cel Mare cu strada Serghei Lazo din Capitală. Şoferul, în vârstă de 39 de ani, a fost transportat în stare gravă la spitalul de Urgenţă. Nici un pasager al troleibuzului nu a avut de suferit.

TIMPUL.MD

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus