Sport

Echipa nationala Under-17 a pierdut primul meci

Selectionata republicana de fotbal Under-17 (varsta jucatorilor pana la 17 ani) a suferit infrangere cu scorul 1-2 in fata formatiei Azerbaidjanului, la Stadionul „Dinamo” din capitala, in primul meci din turneul international organizat de Federatia Moldoveneasca de Fotbal, cu genericul Cupa FMF.

Moldovenii au deschis scorul prin Veaceslav Lisa la inceputul reprizei secunde. Ulterior insa azerii s-au remarcat prin reusitele lui Nuran Qurbanov si Kazim Kazimli, si au repurtat victorie. Remarcam, printre curiozitati, ca partida a fost arbitrata de o brigada feminina, condusa la centru de Olga Tanschi. Echipa RM, antrenata de Serghei Clescenco, a evoluat in urmatoarea componenta: Railean, Svedul, Covtun, ?urcan, Bivol, Solomin (Dima, 59), Rata (capitan), Lisa, Iurcu, Carp, Marza.

In seara zilei, pe acelasi stadion, a avut loc al doilea meci din cadrul turneului, care a opus selectionatele din Romania si Belarus. Partida a fost la fel de dramatica. Vecinii din stanga Prutului au deschis tabela in minutul 36, prin Vatajelu. Ei nu si-au putut insa mentine avantajul, fiind egalati in minutul 58 prin Pusniakou. Astazi, tot la Stadionul „Dinamo”, vor avea loc meciurile etapei a doua a Cupei FMF, intre echipele Romaniei si Azerbaidjanului (10.00) si RM – Belarus (18.00). Duminica, turneul se va incheia cu disputa dintre Azerbaidjan si Belarus (10.00, stadionul din Suruceni) si Romania – RM (11.00, „Dinamo”). Turneul se desfasoara a zecea oara. Echipa moldoveana a devenit invingatoare la editiile din anii 2000 si 2005.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *