Timpul.md

Actualitate 17 Noiembrie 2019 | 10:31

Ședință cu primarii și consilierii PAS la Chișinău, anunțată de Maia Sandu. „Trecem cu toții printr-o provocare deloc ușoară în această perioadă”

 

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, a anunțat că, astăzi, 16 noiembrie, la Chișinău, a avut o întâlnire cu primarii și consilierii raionali ai formațiunii despre care spune că sunt „oameni mulți, frumoși și cinstiți, gata să lucreze cu dăruire pentru cei care le-au acordat toată încrederea lor”.

„I-am asigurat că vom continua să muncim cot la cot, vom implementa proiecte și vom crea parteneriate cu România și Uniunea Europeană pentru satele și orașele Moldovei. Trecem cu toții printr-o provocare deloc ușoară în această perioadă. Dar orice provocare poate fi transformată într-o oportunitate, dacă ne suflecăm mânecile și ne apucăm de lucru, dacă începem să construim rețele puternice, să împărtășim din experiența acumulată și să acționăm în continuare, așa cum am făcut-o mereu, în interesul oamenilor”, a declarat Maia Sandu.

Menționăm că Blocul ACUM dfin care face parte PAS și PPDA a obținut 170 de primării, clasându-se pe locul trei după PSRM (206) și PD(260).

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus