Timpul.md

Actualitate 22 Februarie 2019 | 20:01

Editorialist, despre ”otrăvirea” Maiei Sandu: eu nu cred că unui politician care se pretinde etalon de comportament îi face cinste o asemenea mișcare

 

Jurnalistul Nicolae Negru tratează cu scepticism declarația liderilor binomului PAS-PPDA, Andrei Năstase și Maia Sandu, privind presupusa lor otrăvire cu mercur. Negru consideră că această «bombă» le-a făcut celor doi mai mult rău decât bine.

„Eu am văzut că Maia Sandu cu o oarecare jenă a făcut această declarație, iar Andrei Năstase a fost chiar foarte direct, foarte sigur pe ceea ce spune. Mulți privesc sceptic această declarație. Eu cred că ea a făcut mai mult rău decât bine. Desigur că simpatizanții un pic fanatizați au reacționat pe potrivă, probabil, dar eu nu cred că unui politician care se pretinde etalon de comportament îi face cinste o asemenea mișcare”, a declarat Nicolae Negru, pentru postul de radio Europa Liberă.

Anterior, și bloggerul Eugen Luchianiuc susținea, într-o intervenție live pe Facebook, că acesta este un zvon politic inventat cu câteva zile înainte de alegerile din Moldova cu scopul de a manipula opinia publică și într-un final votul alegătorilor.

Bloggerul declara că acest caz îi amintește de răpirea deputatului creștin-democrat Vlad Cubreacov în anul 2002. Până la urmă s-a dovedit că acea răpire a fost pusă la cale chiar de colegii săi din PPCD, cu intenția de a isteriza protestarii anticomuniști din Piața Marii Adunări Naționale (PMAN). „Dragi alegători, e clar că eu vă au de proști”, a spus Eugen Luchianiuc.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus